SADRžAJ

Kao poznati poslovni čovjek, Kemal Ipekči živi život na kojemu bi mu svi pozavidjeli sa svojom ženom Suzan i djecom Mertom i Čiček, koje jako voli. Incident koji zadesi njegova sina Merta dovodi do otkrića da Kemal Ipekči ima još jednu obitelj u Adani za koju nitko ne zna. Njegova mladenačka ljubav Nilgun i njezini blizanci Kader i Hasret živjeli su u Adani daleko od pogleda. Kemal je do toga trenutka morao voditi dvostruki život. No kad istina izađe na vidjelo, Kemal će se morati suočiti s neočekivanim problemima kako bi mogao zaštititi svoju neprežaljenu ljubav i djecu.

KEMAL IPEKČI (BULENT INAL)
Četrdesetpetogodišnji, bogati poslovni čovjek iz Istanbula. Oženjen je i otac dvoje djece. No, ima i drugu obitelj koju pred svima krije. Morao je voditi dvostruki život kako bi ih zaštitio kad je saznao da ima još dvoje djece po imenu Hasret i Kadir sa ženom koju je nekoć volio i od koje se morao rastati zbog planova koje je skovala njegova obitelj. Nakon što je njegova tajna otkrivena, ima dva cilja: zaštititi svoju neprežaljenu ljubav i stvoriti bratsku vezu među svojom djecom koja se mrze, što se čini nemogućim.

NILGUN KAJALAR (AJČA BINGOL)
Kemalova mladenačka ljubav, majka Kadira i Hasre. Časna, ponosna i predana majka koja pred svima, osim pred svojom djecom, krije činjenicu da je njihov otac poznati poslovni čovjek Kemal Ipekči... Njezin će se cijeli život promijeniti kad njegova tajna izađe na vidjelo i kad skromni život koji je uredila za sebe bude uništen. Uza sve to, hoće li Nilgun uspjeti proživjeti ljubav koju je prije mnogo godina napustila?

SUZAN IPEKČI (DŽEJDA DUVENDŽI)
Kemalova zakonita žena i majka Merta i Čiček. Suzan je prelijepa, odrješita i visokoobrazovana žena. Sve u svojem životu drži pod kontrolom. Svoj posao, brak, djecu i kuću. Sve vrlo pomno planira i time se ponosi. Zato za Suzan otkriće Kemalove druge obitelji u Adani znači potpuni slom. Ona odgovornima za taj slom smatra Nilgun i blizance. Suzan čini sve da ih kazni i oteža im živote.

KADIR KAJALAR (DŽANER ŠAHIN)
Sin Kemala i Nilgun. Usprkos svom Kemalovu trudu, Kadir je djetinjstvo proveo bez oca. Taj nedostatak ispunjava Kadira bijesom, pohlepom i agresijom. Mert Ipekči imao je oca i živio je njegov život. Kadir je odlučan da se dokopa svega za što vjeruje da mu je Mert oduzeo i za to se bori do kraja.

HASRET KAJALAR (SERA KUTLUBEJ)
Kći Kemala i Nilgun, Kadirova sestra blizanka. Nježno, milosrdno i povučeno dijete i ujedno učiteljica glazbe. Također ima snažnu, tvrdoglavu i prgavu stranu karaktera kao i svoja majka. Hasret je jedina koja na probleme reagira srcem kad se dvije obitelji susretnu. Pokušava sve smekšati, a pogotovo svoju sestru Čiček, koja se s njom neprestano svađa i svoju baku Madžide, koja ih smatra uljezima.

MERT IPEKČI (SERDŽAN BADUR)
Sin Kemala i Suzan. Naočit mladić koji je živio veoma bogatim životom bez ijednog problema. Shrvan je nakon problema koji ga zadesi baš kad je sanjao o uspješnoj karijeri i braku s Edže. Vrlo je ljut na Kemala jer mu je cijeli život tajio istinu i na Kadira, koji mu je oduzeo oca. Istodobno pokušava zaštititi svoju sestru i majku koje doživljava kao svoju odgovornost.

ČIČEK IPEKČI (DOGA ZEJNEP DOGUŠLU)
Kći Kemala i Suzan. Čiček ima šesnaest godina i bilo joj je teško i prije nego što je obitelj zadesila velika tragedija. Prijatelji iz škole i majka je stalno podsjećaju i okrutno se šale na račun njezine težine. Ona je pametna i osjetljiva djevojka, no istodobno je i usamljena. Uza sve to, za Čiček sve postaje još gore kad joj se obitelj počne raspadati.

FADIL (ERDEM AKAKČE)
Nilgunin brat. Hasretin i Kadirov ujak. Fadil je osoba koja ne zna biti zadovoljna s onime što ima i uvijek traži više, ali ne želi raditi kako bi to postigao. Spreman je nauditi ljudima u svojoj blizini za svoju korist. Nepouzdan je, ali kad želi, može biti vrlo slatkorječiv i dražestan.

Fotografije

Porodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaPorodica mog ocaNilgunSuzan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.