Nova TV od ove subote donosi magazin pod nazivom 'Bez kočnica'. Voditeljica emisije je Melania Tresk, a magazin je nastao pod uredničkom palicom Dubravka Kolarića. Emisija će obrađivati niz zanimljivih tema iz automobilske industrije. Gledatelji tako imaju u magazinu pogledati test nekog najnovijeg modela automobila, reportažu s nekog sajma automobila, a magazin donosi i niz korisnih savjeta o održavanju limenih ljubimaca.

Prva emisija uvest će nas u svijet automobila s Alfa Romeo Giuliettom i test novog modela na tržištu. Gledatelji imaju priliku pogledati priču o automobilu koji ima mnoštvo mana, ali kako kažu Alfisti, ima i karakter i ono nešto. U jednom od priloga gledatelji imaju priliku pogledati i kakva je atmosfera vladala na sajmu u Ženevi. Radi se o najvećem sajmu na svijetu koji je pokazao nove modele, ustaljene trendove i poneka iznenađenja u modernoj tehnologiji. Magazin 'Bez kočnica' donosi presjek najzanimljivijih auto izložaka. Aplikacije u automobilskom svijetu još je jedna od tema prve emisije. Parkiranje bez sudjelovanja vozača ili uopće vozača u automobilu, mobitel umjesto ključa, mijenjanje radio stanica odmahivanjem ruke -sve su to noviteti automobilskih gadgeta. Emisija otkriva i kako najbolje zbrinuti auto nakon zime, a tu je i test novog modela Audija A4. Po izgledu gotovo nimalo različit od prethodnika, ali zato dodatnom opremom ostavlja bez daha - naravno samo za one koji si mogu priuštiti ovu skupocjenu igračku. U rubrici Putopis gledatelji imaju priliku vidjeti kako izgleda vožnja starom cestom Karolinom te kakve sve tajne i zanimljive informacije krije ova ljepotica - od malih mjesta s burnom poviješću do prekrasne prirode.

Bilo je na kanalima:

Nova World  Doma TV  NOVA TV  

PREPORUKE
  • vox nachrichten

    image
    Die Welt im Überblick! Die "vox nachrichten" beleuchten die wichtigsten Themen des Tages, liefern Hintergründe und ordnen das Geschehen ausführlich ein....
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Grand magazin

    image
    Emisija kolažnog tipa u kojoj se obrađuju različite društvene, estradne, sportske teme. Emituje se uživo iz Grandovog studija na Košutnjaku I svakog radnog dana...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.