poster

Bostonsko pravo

Boston Legal (2004)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 17

SADRžAJ

Serija "Boston Legal" vrlo uspjeli je spin-off iznimno popularne serije "Pravda za sve". Serija je bila nominirana za brojne ugledne nagrade, a osvojila je i četiri Emmyja, od kojih su dva pripala glumcima Jamesu Spaderu i Williamu Shatneru. Shatner je za ulogu u seriji osvojio i Zlatni globus.
Rame uz rame, dobitnici Emmyja James Spader i William Shatner glume Alana Shorea i Dennyja Cranea, srodne duše u ekipi skupih parničara tvrtke Crane, Poole & Schmidt. Tu je i Shirley Schmidt (koju glumi dobitnica pet Emmyja Candice Bergen), jedna od osnivača tvrtke, koja nastavlja pomagati oko unošenja reda u kaotični ured. Ona budno motri na sve, a osobito na Dennyja Cranea, s kojim dijeli šaroliku prošlost. Kako bi osoblje osebujnog ureda držala na uzdi, Shirley Schmidt iz njujorškog ureda u Boston poziva starijega partnera Carla Sacka (dobitnik Emmyja John Larroquette). I on motri na Cranea, koji Sacka smatra dostojnim protivnikom. Tu su i Jerry "Ruke" Espenson (Christian Clemenson), Shoreov prijatelj i kolega odvjetnik, koji pati od Aspergerova sindroma i Clarence (Clarice/Clevant/Oprah) Bell (Gary Anthony Williams), koji pati od tako ekstremnoga slučaja socijalne nesnalažljivosti i stidljivosti da se može u času pretvoriti u niz osobnosti. Oni nastavljaju voditi slučajeve i daju sve od sebe da se uklope među ostale zaposlenike tvrtke. Katie Lloyd (Tara Summers) nedavno je diplomirala pravo i željna je učenja kao mlađa suradnica u bostonskom uredu. Lorraine Weller (Saffron Burrows) je seksi i sofisticirana parničarka, koja je nekad bila u strasnoj vezi sa Shoreom. Kemija je još u zraku i odvraća pozornost. U tvrtki je i Whitney Rome (Saraji P. Henson), prvorazredna i nekonvencionalna parničarka, koja je tražila premještaj iz njujorškog ureda u Crane, Poole & Schmidt u Bostonu.

Fotografije

Bostonsko pravoBostonsko pravo 02Bostonsko pravo 03Bostonsko pravo 04Bostonsko pravo 05Bostonsko pravo 06Bostonsko pravo 07Bostonsko pravo 08Bostonsko pravo 09Bostonsko pravo 10Bostonsko pravo 11Bostonsko pravo 12Bostonsko pravo 13Bostonsko pravo 14Bostonsko pravo 15Bostonsko pravo 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.