poster

U potrazi za Malom Italijom: Lacij

Finding Little Italy (2015)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Lazio

SADRžAJ

Lacij je puno više od samog Rima. To je drevna zemlja Etruščana i Rimljana, zemlja aktivnih vulkana i zaboravljenih amfiteatara. Lacij je velika i raznolika regija u kojoj možete naći srednjovjekovne dvorce, lijepa sela i jezera koja se ljeskaju. Istražit ćemo sjever ove regije: predjel u kojem je podjednako zastupljena divljina i luksuz. Posjetit ćemo dva bajkovita seoca, Civitu de Bagnoregio i Calcatu. U Viterbou ćemo pomnije proučiti palaču Papal iz 13. stoljeća i saznati zašto je ovaj provincijski gradić svojevremeno bio prijestolnica. Nakon ugodnog izleta u rimski gradić Sutri, krećemo u istraživanje jezera Bracciano, njegovih zamaka, zaseoka, muzeja i panorame. Čak ćemo naći vremena da pogledamo kako ovdašnji kuhar u svojoj kuhinji sprema lokalni specijalitet.

Fotografije

U potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom Italijom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.