SEZONA: 1

EPIZODA: 558

SADRžAJ

Jusuf pronalazi bolju kuću za porodicu Emiroglu, ali Melek odbija ponudu da se presele u tu kuću. S druge strane Bahrije obavještava Melek da bi ubrzo trebali da isprazne kuću, budući da njen bivši muž izlazi iz zatvora, te nagovještava kako im on može napraviti veliki problem, ukoliko se ne isele odmah. Porodica Emiroglu je zbunjena zbog nagle Bahrijenine odluke. Latifovi ljudi otimaju Murata. Latif prijeti da će ga ubiti, jer mu je povrijedio i ostavio kćer. Erkut ga uspjeva spasiti, ali uz obećanje Latifu, da će se odmah obaviti Ajlino i Muratovo vjenčanje.

Fotografije

ElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElifElif

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.