SEZONA: 1

EPIZODA: 18

SADRžAJ

Garfield je debeo, lijen, sebičan i proždrljiv mačak koji živi s vlasnikom Jonom i psom Odiem. Obično se dosađuje, jede ili spava. Jako voli svog plišanog medvjedića Pucka, a omiljena meta mu je blentavi Odie, koji redovito nasjedne na Garfieldove psine. Jona često dovodi do ludila, a mrzi ponedjeljke zbog neprestane loše sreće. Mrzi i pauke, ali razgovara s njima, kao i s mačkama, miševima, štakorima, psima, ljudima, drvećem, hranom i klupkom vune... Naravno, svi znaju da su mu lazanje omiljeno jelo!
Ovaj slavni narančasti mačak rođen je 1978. u najčitanijem stripu na svijetu autora Jima Davisa. Prema Guinessovoj knjizi rekorda, Garfield se od 2006. nalazi u preko 2.570 novina i listova, s bezbrojnim vjernim obožavateljima svih naraštaja kojeg, pretpostavlja se, dnevno čita oko 263.000.000 ljudi u cijelom svijetu. Garfield je dobio mnogobrojne nagrade i nominacije u svijetu, a dobio je i svoju vlastitu TV seriju "Garfield i prijatelji". Starom je Garfieldu u hrvatskoj verziji glas dao Martin Sagner, a u novoj verziji Garfield govori hrvatski kroz Filipa Šovagovića.

Autor: Jim Davis

Fotografije

Garfield i prijateljiGarfield i prijatelji

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.