poster

U potrazi za Malom Italijom: Toskana

Finding Little Italy (2015)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Toscana

SADRžAJ

Sam spomen Toskane kod svih ljudi priziva u sjećanje iste slike i misli. Od izvrsnih vina sorte Chianti pa sve do gradova bogate umjetničke baštine, Firence i Siene, Toskana od svih talijanskih pokrajina najviše odražava duh Italije. No ona nudi mnogo više od toga. U ovoj ćemo se epizodi provesti kroz Val d'Orciu, koja je pod zaštitom UNESCO-a, u potrazi za onom drugačijom Toskanom. Umjesto Chiantija, posjetit ćemo ekološku vinariju Salcheto. Zatim krećemo ponovno na put kako bismo se pridružili mještanima na karnevalskoj fešti u Viareggiu. Nakon toga vrijeme je da krenemo na sjever, u slabo posjećen planinski predio Garfagnana. Ondje ćemo proći kroz gradić Bargu, pomalo škotskog štiha, prijeći preko "Vražjeg mosta" i posjetiti najmanje kazalište na svijetu. Prije odlaska ipak ćemo naći nešto vremena da se vespom odvezemo do prekrasnog gradića Lucca, opasanog zidinama, pa čak i da posjetimo rodnu kuću skladatelja Puccinija.

Fotografije

U potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom ItalijomU potrazi za Malom Italijom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.