EPIZODA: 143

SADRžAJ

Zvonko obeća Kati da ju više neće gnjaviti s brakom i vjenčanjem. Dirnuta otkrićem salona koji je Zvonko gradio za nju, Kata prizna Ani da zapravo želi brak sa Zvonkom, pa Ana nagovara Zvonka da ju ponovno zaprosi. Antun se boji kako bi ih Vesna zbog glazbene ponude mogla ponovno napustiti, baš kao prije 25 godina. Vesna pušta Antuna da hoda okolo s crvom sumnje, no naposljetku mu prizna kako ga više nikada neće napustiti. Kod Rakitića vlada uzbuđenje - Žanine kolumne bit će ukoričene u knjigu 'Brkovi gazde Nikole' s Nikolom na naslovnici. Nikola hini kako mu to ne laska, no kradom odlazi Kati na tretman gdje, spletom okolnosti, ostaje bez brkova, što užasno poljulja njegovo samopouzdanje. Ipak, Žana i fotograf laskanjem ga uspiju pridobiti na photo session. Ana prepušta organizaciju vjenčanja Ireni i Martini, koje rade to toliko predano, da Petar i Vinko zaključe kako se i Martina želi udati. Ivana prepadne ta činjenica, no Martina ga smiri kada mu kaže da ona još nije spremna na brak. Eva napreduje sa svojim oporavkom, no i dalje skriva od Mladena da su joj se živci oporavili te da je počela hodati.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.