SEZONA: 1

EPIZODA: 31

SADRžAJ

U rubrici 'Vi pitate' novinari 'Zdravlja na kvadrat' tražili su odgovor na pitanje koja je to najmanja kost u ljudskom tijelu.
Osjećate li nekada da vam je trbuh napet kao lopta? Dogodi li vam se da zbog nadutosti ne stanete u najdraže hlače? 'Zdravlje na kvadrat' gledateljima donosi priču o tome kako izbjeći nadutost, zašto do nje dolazi i kako si pomoći.
Često možete vidjeti ljude koji, prije nego što kupe proizvod, čitaju deklaraciju, posebice kad je u pitanju kozmetika. Svijest se, kod nas, lagano mijenja i sve se više traže prirodni kozmetički proizvodi. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kakvi su to proizvodi.
Liposukcija je jedan od najpopularnijih estetskih zahvata. Gotovo svi znaju za nju, a neki su je i isprobali. Ako ste ikada razmišljali o tome da se podvrgnete ovom zahvatu, emisija 'Zdravlje na kvadrat' donosi priču koja vam može biti od koristi.
Hijaluronski fileri posljednjih su deset godina postali zlatni standard kada je riječ o popunjavanju bora lica. Zašto je to tako, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
Inhaliranje pomaže u liječenju i smanjenju simptoma čitavog niza respiratornih bolesti: kod astme, bronhitisa, alergija.... Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' istražila je kako inhaliranje može pomoći kod prehlade.
Način na koji gledamo i percipiramo okolinu navika je koju smo stekli tijekom života. Međutim, moguće je i trenirati vid! Kako? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • My Zen People

    image
    They have changed their lives to follow their passions, even if that means leaving everything behind… Victor has left his job as a real estate agent to compete...
  • Stretching

    image
    Stretching will helps improve your flexibility by training your muscles. Follow each of its steps to get your muscles used to the movements. Stretching can help...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.