SADRžAJ

Nakon što je isporučen na Azore radi zločina koji je počinio u Sjedinjenim Američkim Državama, Tiago Sousa postao je zarobljenik rajskih otoka. SAD neće nikada prežaliti i često se druži s drugima koji su nakon godina života provedenih u Americi bili deportirani radi ne tako velikih prekršaja. Danas pokušava živjeti pošteno, prodajući ručno izrađene narukvice na ulicama grada.
Terri van Ommen, sredovječna Nizozemka, odlučila je korjenito promijeniti život. Nakon iskustva teške bolesti napustila je sve, domovinu, posao i muža, kako bi se predala izučavanju i prakticiranju Inka šamanizma. Azori i Ponta Delgada postali su njezino idealno mjesto za život, a bivši suprug još uvijek lije suze...
Loša dijagnoza i neuspjela operacija kralježnice učinile su Joao Diasa kvadriplegičarem. Volju za životom, dok vodi pravnu bitku za odštetu, vraća mu biciklizam - prilagođena verzija koja ga pokreće i tjera ga da se svako jutro digne iz kreveta.
Izvršni producent: Erik Hogenboom

Fotografije

City Folk 2016: Ponta DelgadaCity Folk 2016: Ponta DelgadaCity Folk 2016: Ponta DelgadaCity Folk 2016: Ponta Delgada

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.