Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat'' produkcije Headline product donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja. Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja Romac koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja.
Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme. Rubrika ''Zdravlje s poznatima'' donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici ''Zdravstvena iskaznica''. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike ''Kuhamo zdravo'', a ''Vježbom do savršenstva'' ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.

Emitira se na kanalima:

NOVA TV  Doma TV  Nova World  

Sljedeće epizode:

sutra
06:35
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 346 ®
sutra
09:40
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 346
sutra
22:40
Zdravlje na kvadrat
nedjelja
09:25
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 347
nedjelja
22:20
Zdravlje na kvadrat
06. 04. 2024.
06:40
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 347 ®
06. 04. 2024.
10:15
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 347
07. 04. 2024.
09:30
Zdravlje na kvadrat 1, ep. 348
PREPORUKE
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Art kvart

    image
    „Art Kvart“ svake sedmice donosi najbolje i najvažnije vijesti o umjetnosti i kulturi, o umjetnicima i njihovim muzama, o sestrinstvu i drugarstvu, o znanju i...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • Poslovni kutak

    image
    Poslovni kutak vam donosi sve što trebate znati o ekonomskim i poslovnim događajima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.