Cosentino: zabavna emisija

Cosentino: The Magic, the Mystery, the Madness (2013)

obiteljski, zabavni | Australija

Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - zabavna emisija

SADRžAJ

Cosentino ostavlja gledatelje u nevjerici na svojim nastupima uživo diljem svijeta.
Paul Cosentino, poznatiji samo kao Cosentino, najpoznatiji je australski iluzionist, mađioničar i majstor bijega, lice nove generacije mađioničara, koji je umjetnost iluzionizma vinuo u nove visine u Australiji, ali i svijetu. Nevjerojatne predstave, koje su osvojile brojne TV nagrade pokrenule su novu revoluciju u svijetu imaginacije. Prvi australski mađioničar s vlastitim showom, genijalnim trikovima, nedokučivim misterijima i tajnama bijega očarao je gledatelje te je standard struke postavio na visoko mjesto na ljestvici mađioničarskog dostignuća, daleko od postignuća većine današnjih iluzionista.
Prozvan Houdinijem današnjeg vremena, Cosentino je bio i finalist „Australia Got Talent“ 2011. te je danas bez ikakve sumnje jedan od najvećih showmana Australije, dobitnik prestižne Merlin Award (jedan od prijašnjih dobitnika je bio David Copperfield). Njegovog show „The Magic, the Mystery and the Madness“ otkupljen je u 40-ak zemalja svijeta te ga je vidjelo više od 350 milijuna ljudi.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.