EPIZODA: 38

SADRžAJ

Gonzalo objasni Alanu i Renéu da će otići u Chetumal jer će ondje graditi hotel i želi pratiti kako napreduju radovi. Paulina kaže Alanu i Renéu da su Mauriciovi ujaci jer su ga Camilo i ona posvojili. Mónica kaže Paulini da odlazi s djecom u Orlando. Gonzalo moli Leonela da potraži turističko zemljište u Chetumalu gdje bi mogao izgraditi hotel, a da ne bude ni u kakvom partnerstvu. Jaime je ljubomoran jer će Gisela živjeti s Daríom. Julieta odlazi u Španjolsku. Odette upozori Trianu da se udalji od Adriána jer je ona zaljubljena u njega. Adrián i Odette se šokiraju kada vide Julietu u pansionu. Flavio je ljubomoran i moli Karen da se ne udaljava od njega jer ne može bez nje. Paulina se pokušava zaljubiti u Camila. Adrián je očajan i moli Odette da se udalji iz njegova života i da vrati Julietu u Španjolsku. Jaime ne može vjerovati da je Julieta otišla za Adriánom. Beto, Chelo i Mica odlaze u México kako bi zahvalili svetom Judi Tadeju. Adrián je očajan i zove Paulinu kako bi joj rekao da zna da se nisu vjenčali zbog Julietine prijetnje.

Fotografije

Voli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijekVoli me zauvijek

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.