SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Lifestyle reality „Potraga za nekretninom: Preuređenje“ prati osobe, parove ili čitave obitelji u potrazi za novim domom, koji traže uz pomoć agenta za nekretnine. Prvih 30 minuta emisije kupci traže svoju kuću iz snova te naposljetku između tri doma koja su vidjeli moraju izabrati onaj koji im najviše sviđa i odgovara. Sljedećih 30 minuta showa pratimo renovacije u domu, na kraju doznajemo koje su sve promjene nastale i kako će one utjecati na živote kupaca, u ovom zanimljivom realityju koji će nas provesti kroz domove te naučiti više o samom uređenju, ali i pokazati zašto je mijenjanje doma i njegovo uređenje jedna od najvećih životnih avantura, uzbudljivo vrijeme, početak novog života, ali i izuzetno stresno razdoblje.

Fotografije

Potraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: PreuređenjePotraga za nekretninom: Preuređenje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.