SEZONA: 3

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U ovoj emisiji pratimo rođenje male slonice Indali. No polusestra Nandita nije oduševljena pridošlicom. Kolumbijski divlji pas Franco pod pritiskom je velike obitelji, a veoma rijetki azijski polumagarac Apple mora na zahtjevnu operaciju.
Azijska slonica Sundara skotna je već 22 mjeseca. Iscrpljena je, a jednogodišnja Nandita joj ne olakšava i smeta joj dok pokušava spavati.
Kolumbijski divlji pas Franco i ženka Mana dobili su leglo s osam mladunaca. Kolumbijski divlji psi su vrsta malih južnoameričkih poluvodenih pasa koji su u pravilu monogamni. No kad je Manina sestra Japura ostala skotna, timaritelji su shvatili da se Franco pario sa šogoricom.
Istočnoazijskog nosorošca Sheldona čeka borba života. Iako su nosorošci u prosjeku dugački samo 6 cm, u odnosu na svoju veličinu među najsnažnijim su životinjama na planetu. Mogu podići težinu 850 puta veću od vlastite, što je jednako čovjeku koji bi mogao podići pet autobusa na kat.
Azijski polumagarci su iznimno rijetka vrsta divljeg konja iz Irana i središnje Azije. U divljini su gotovo izumrli i timaritelje brine što je mlada majka Apple počela šepati.

Fotografije

Tajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.