EPIZODA: 60

SADRžAJ

Ekološki novitet. Ekipa emisije 'Bez kočnica' testirala je novu Kiju Niro, koja, iako ne izgleda tako, izravno napada Toyotu Prius.
'Bez kočnica' gledateljima otkriva što sve valja napraviti prije odlaska na dulji put automobilom kako bi sve prošlo što ugodnije.
Dinamični duo. Novinari emisije ovaj su tjedan vozili pomalo zaboravljeno prijevozno sredstvo - motor s prikolicom.
Potpuno ludo. Gledatelji u ovotjednom izdanju 'Bez kočnica' imaju priliku pogledati kako izgleda najteža off-road utrka na svijetu!
Visoki napon. Baterije će vrlo skoro postati jedan od najvažnijih dijelova auta. U kojem se smjeru kreće njihov razvoj, novinari emisije provjerili su u Rimcu.
Ekipa emisije 'Bez kočnica' upoznala je strastvenog kolekcionara koji je do danas skupio više od 80 motocikala!

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kanape

    image
    Oddaja Kanape je namenjena mladim. V njej objavljamo prispevke iz življenja mladih v Prekmurju in pogovore s predstavniki estrade. V rubriki Svet glasbe...
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
  • À l'Affiche

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.