SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Egzorcizam počinje. Oluja stoljeća obrušila se na Chicago, a Tomas i Marcus kreću u duhovni rat s demonom, no on je spreman i ima nekoliko svojih tajni. Manipulacije demona polako razdiru obitelj Rance, čiji će se životi zauvijek promijeniti.

Fotografije

EgzorcistEgzorcistEgzorcistEgzorcistEgzorcistEgzorcistEgzorcist

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hanibal (2013)

    image
    Hannibal je baziran na svjetski poznatoj mitologiji i ozloglašenom liku dr. Hannibala Lectera iz horor romana Thomasa Harrisa. Uzbudljiva serija vraća gledatelje...
  • Crna svadba (2021)

    image
    Investigating the bloody massacre in the far away village, inspector Petar finds himself at the centre of a conflict with the forces of darkness.
  • Smother (2021)

    image
    U ovoj uzbudljivoj seriji o dobro skrivanim tajnama i njihovim neočekivanim posljedicama isprepliću se obiteljska drama i triler. Nakon tragične smrti supruga,...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.