SEZONA: 2

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Andrés napušta hotel, a Ángel umire u rukama gđe Ángele. Iako Ayala zna da g. Benjamín nije Beatrizin ubojica, obavještava Doñu Teresu da svi dokazi upućuju na majordoma kao počinitelja. Sofía osjeća olakšanje zbog ovakvog razvoja događaja, ali Alicia će od sada poricati svoju sestrinsku ljubav. Nova sjena se spusti na Gran Hotel kada Doña Teresa primi vijest da je njezin sin Javier ubijen u borbi za domovinu. Ali Javier je preživio i vraća se u Gran Hotel. Živopisno opisuje svoju herojsku borbu, ali Alfredo prozre njegove laži i pomaže mu da pripremi priču za Vrhovno zapovjedništvo kako bi izbjegao smrtnu kaznu zbog dezerterstva.

Fotografije

Gran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran HotelGran Hotel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.