SEZONA: 4

EPIZODA: 16 - Dembe Zuma (No. 10)

SADRžAJ

Nakon što su tjednima tragali za Dembeom, Red i Posebna skupina napokon uspiju otkriti gdje se nalazi, no u tom trenutku Aram nestane. Dembe svjesno riskira dok mu se Red primiče.
Reddington i dalje traga za osobom kojoj je cilj srušiti njegov zločinački imperij. Dembe otme Arama da mu pomogne otkriti tko je otrovao Reda i uporno ga progoni. Posebna skupina otkrije da je Arama oteo Dembe, ali ne da bi ga ubio, nego da mu pomogne doći do g. Kaplana. Ubojstvo Redovog suradnika Reda i Liz navede na trag ubojice koja kriminalce likvidira iz osvete. Preko nje Red pronalazi Dembeovu obitelj, a Dembe g. Kaplana. Lovac koji je spasio g. Kaplana puca u Dembea, ali Red ga uspije spasiti. Reddington pokušava iz lovca izvući gdje se nalazi Kate, tj. g. Kaplan, ali lovac se žrtvuje i raznese i sebe i kuću. Samar i dalje muče osjećaji prema Aramu nakon što dozna da je on ponovno u vezi s bivšom djevojkom špijunkom.

Fotografije

Crna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna listaCrna lista

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.