SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U ovoj osmodijelnoj dokumentarnoj seriji, krenite iza kulisa i pratite pop divu Mariah Carey dok se priprema za svoju europsku turneju.
Osmodjelna serija prati pjevačicu koja započinje svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Europi i Africi, a uz sve to planira i svoje vjenčanje. Mariah jamči ekskluzivni pristup njezinom životu iza mikrofona, uključujući obitelj, prijatelje i njezin osobni krug ljudi koji joj pomaže da bude na vrhu.
Mariah's World realiziraju Bunim/Murray Productions u suradnji sa Magi zec Carpet Productions. Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions. Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa preko 220 milijuna prodatnh albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mjesta, najviše među svim solo izvođačima ikada, Mariah Carey posjeduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt stoljeća. Kao pjevačica, tekstopisac i producent, Carey je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagaradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umjetnika desetljeća i za najbolju pjevačicu milenija od strane World Music Awards. Dobitnica nagrada za humanost, Mariah Carey je velikodušno posvetila svoje vrijeme i energiju u filantropske svrhe, uključujući akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award. Krajem ljeta Mariah se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu i Meksiku.

Fotografije

Mariahin svijetMariahin svijetMariahin svijetMariahin svijetMariahin svijetMariahin svijetMariahin svijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svijet jazza (2017)

    image
  • Svemir (2021)

    image
    Dubine svemira. Drama nad dramama. Smjestite se u prvi red gledališta i uživajte u najvećoj predstavi u svemiru. Svake noći iznad glave nam se odvija drama epskih...
  • U potrazi za izvanzemaljcima (2014)

    image
    IN SEARCH OF ALIENS follows Giorgio Tsoukalos, an Ancient Astronaut theorist and leading contributor to Ancient Aliens, as he explores the fascinating evidence...
  • Children of the Sun (2020)

    image
    The rise and fall of the Maya, the Incas and the Aztecs, three pre-Columbian civilizations whose greatness and mysteries fascinate.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.