EPIZODA: 126

SADRžAJ

Joza, u strahu od odlaska Begovaca u Zagreb, ponudi Heleni brak. Nakon razmišljanja, Helena pristaje na Jozinu prosidbu. Irena se pakira i odlazi u Zagreb. Smatra da je nitko ne shvaća ozbiljno i da je vrijeme da učini nešto za sebe. Vinku pomalo dolazi do mozga da je Irena stvarno otišla. Eva i dalje pokušava zadržati Mladena, istodobno se zabavljajući s Tomislavom. Mladen osvijesti kakva je Eva bila prema njemu pred rastavu i shvati da ona nije tako slaba kako se predstavlja. Odlučuje uhvatiti Wolfa i privesti ga pravdi, te se tako zauvijek riješiti Eve. Kata saznaje da je stolicu, koju je dobila na poklon, Zvonko kupio davno prije, dok je bila s Daliborom. Odlazi zahvaliti Zvonku, ali se situacija omakne kontroli i njih dvoje završe u poljupcu.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.