SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

"Vrtlarenje je nezasitna strast, kao i sve drugo čemu čovjek podari svoje srce." Karel Čapek
Zaljubljeni Lana i Siniša, mlada glumica i redatelj, žele svoj život i odnos obogatiti vrtom čiji plodovi će im uvijek biti pri ruci. Andreja pronalazi kreativna rješenja za njihov balkon u centru grada. Kako izraditi vertikalni vrt od palete, konstrukciju za penjačice i kako se točno sije salata, saznat ćete u ovoj epizodi uz naše vesele protagoniste.

Fotografije

Gradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i LanaGradionica vrtova: Siniša i Lana

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.