SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Charles i Trey idu na farmu u okolici u potragu za najnovijim projektom: negaražiranim Fordom Mustangom iz 1967. koji je u lošem stanju. Momci pretpostavljaju da je riječ o još jednom klasičnom Mustangu, ali dolaze do automobila koji je toliko rijedak i jedinstven da bi mogli zaraditi hrpu novca. Međutim, pitaju se trebaju li ga vratiti u originalno stanje ili poboljšati da dobiju praktičniji automobil. Iako su u napasti stvoriti automobil koji bi se više svidio široj masi, mogli bi mnogo više zaraditi vraćajući tom jako rijetkom Mustangu originalnu slavu.

Fotografije

Dragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.