SEZONA: 6

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Bilo je rano jutro kad je korpulentni, neuredni tip izašao iz izudaranog malog automobila u blizini draguljarnice Dietze. Pri prelasku još gotovo prazne trgovačke ulice navukao je skijašku masku na lice, izvadio revolver iz torbe i ušao u draguljarnicu. Uskoro su pucnjevi zaparali jutarnju tišinu - tip leti kroz izlog draguljarnice koji se rasprskava i pada na leđa na ulicu, pokraj njega je revolver i ruksak. Krv mu šiklja iz prsa.
Prva istraživanja mjesta zločina otkrivaju da se u tijeku prepada odvila razmjena ključeva između bandita Kallea Riemersa i Natalie Dietze-Knappmayer, mlađe voditeljice draguljarnice. Prije nego što je teško ozlijeđena Natalie izgubila svijest, prišapnula je inspektoru Bruni Schumannu jedno ime: Johnny Silver.
Schumann od Gabi, supruge ubijenoga Kallea Riemersa, saznaje da je imao financijskih teškoća. Očito je da je izgubio sav novac igrajući partije pokera koje organizira Piet Niemeyer.
Ime Johnny Silver muči Schumanna. Gomilaju se dokazi da je Carmen Julia, zaposlenica u draguljarnici, u vezi s nekim Johnnyjem Silverom. Činjenica je to koju zgodna Južnoamerikanka žustro poriče.
Kad inspektor usto doznaje da je Johnny Silver ime lika iz romana pisca Nicka Costella, nije iznenađen. Nick Costello, čije je pravo ime Jens Knappmeyer, nije nitko drugi nego brat Nataliena supruga Roberta. Neuspješni pisac napokon priznaje da je poznavao Kallea Riemersa. Jesu li njih dvojica zajedno organizirano izvela prepad?
Kada Kalleov prijatelj s pokera nestaje bez traga i ruksak iz prepada nestaje iz njegova stana u kojem se mogu vidjeti tragovi borbe, čini se da se slučaj još više vrti ukrug.
Tada inspektoru pristiže vijest koja slučaju daje neočekivan obrat: Robert Knappmeyer poginuo je u prometnoj nesreći.

Fotografije

Inspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor Schumann

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dosije

    image
    Srpski "Fox crime" rekonstruiše zločine koji se odvijaju pred našim očima. Ubistva, pljačke, otmice, trgovina ljudima...naći će se u fokusu kriminalističkih...
  • Inspektorica Marie Brand (2008)

    image
    The highly talented chief inspector Marie Brand investigates with her pragmatic colleague Simmel. Together they bring heart and mind perfectly together and solve...
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Prevare (2011)

    image
    Detektivi kriminalističke reality serije „Prevara“ istražuju prijave i optužbe za počinjenje prevara. Istražitelji prikupljaju informacije od prijatelja i kolega...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.