poster

Dragulji na kotačima

Big Easy Motors (2016)

Redatelj: Steve Ascher

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Svaka epizoda dokumentarne serije 'Dragulji na kotačima' donosi nevjerojatne obnove vozila i licitacije s visokim ulozima. Od kabrioleta Chevy Bel Air iz 1957. godine do Shelbyja Mustanga GT iz 1967. godine, Charles Handler pretvara hrpe smeća u sređene automobile. Širom Louisiane, u stalnoj je potrazi za starim automobilima koje nitko ne želi. Zalazi čak i u šumske predjele i u riječni rukavac, ulaže vlastiti novac u popravke i obnovu automobila, a onda ih prodaje onom tko ponudi najveći iznos. Automobile katkad proda i za 50 tisuća dolara tako da može dobro zaraditi. U svakome nastavku koji se odvija u New Orleansu gledat ćemo nevjerojatne obnove vozila i dražbe s visokim ulozima gdje je sve na kocki. U prvoj epizodi Charles i Trey u New Orleansu nailaze na rijetki Dodge Demon iz 1972. Nakon što ga dobivaju za 2500 dolara, imaju samo jedan tjedan da ga pretvore u vrhunsku makinu iz 1970-ih. Ne samo da se Charles suočava s rokom koji se munjevito približava i rđom koja je nagrizla automobil nego ga je i jedan kolekcionar angažirao da mu pronađe novog ljepotana koji će upotpuniti njegovu zbirku. U drugoj epizodi nevjerojatne reality dokumentarne serije Charles i Trey duboko u močvari nailaze na Chevrolet Camaro Z28 iz 1970. koji vapi za restauriranjem. Ako Charles potvrdi autentičnost i popravi ovaj nekoć popularni automobil, dobro će zaraditi. Nakon što dobiju novog člana tima koji se želi dokazati, Charles u utrci s vremenom pokušava pretvoriti krntiju u klasik koji bi vrijedilo prodati na aukciji.

Fotografije

Dragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačimaDragulji na kotačima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.