SEZONA: 2

EPIZODA: 4 - You've Got Chaos

SADRžAJ

U četvrtoj epizodi sezone upoznajemo još jednu skupinu jedinstvenih ljudi koji se s obiteljima pripremaju za smak svijeta. Profilirat ćemo Boba Kaya, nutricionista iz Južne Kalifornije koji vjeruje da će snažan potres neviđeno razoriti zemlju. Posadio je stotine jestivih biljaka na svom imanju te počeo obučavati 12-godišnju kćer samoobrani. Profilirat ćemo i Ryana Crofta, bivšeg časnika američkih zračnih snaga iz Ashevillea u Sjevernoj Karolini koji se boji globalne financijske krize. Priprema se uzgojem alternativnih izvora hrane kao što su alge i gliste kako bi osigurao opstanak svoje obitelji. Upoznajemo i Josha Wandera, oca, ortodoksnog židova i mjesnog političara iz Pittsburgha u Pennsylvaniji koji se priprema za teroristički napad. On skladišti košer hranu i educira zajednicu kako se pripremiti.

Fotografije

Pripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji danPripreme za Sudnji dan

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.