EPIZODA: 114

SADRžAJ

Nikola je očajan. Konj Pasha naglo se razbolio pa je Nikoli propala prodaja konja. Žene i Domagoj ga tješe, ali on ne vidi izlaz. Nera vodi Anu kod doktora i one se napokon mire. Svi su sretni kada saznaju da je s bebom sve u redu. Vinko je odlučio biti sam svoj majstor. Uzaludno pokušava u kući popraviti dio automobila, što dodatno izluđuje Irenu. I dok je Mara ponosna na svoje vođenje knjiga jer joj financijska inspekcija nije našla niti jednu grešku, Galovići muku muče kako platiti kaznu sanitarnoj inspekciji. Na kraju kaznu plati Ivica i spasi ih od propasti. Svi slave, osim Petra koji je računao na Ivičinu pomoć u projektu wellnessa. Kata spremno odlazi na trčanje s Nerom i Evom, ali brzo posustane. Eva koristi priliku i počne s planom 'udaljavanja' Nere od Mladena. Pozove ju da s njom pogleda novu kuću koju planira kupiti. Na Nerino iznenađenje, Eva u kući planira živjeti s obitelji - Mladenom i 'novim' djetetom.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.