SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - EPISODE 1

SADRžAJ

Nakon uspjeha prve sezone serije, koja je prodana u 70 zemalja svijeta, krajem 2016. snimljena je druga sezona "Svjedoka", u kojoj glavnu ulogu ponovno tumači Marie Dompnier, za ovu ulogu nagrađena FIPA-om za glavnu žensku ulogu 2015. godine. Serija je osvojila i francusku Prix Export za najbolju seriju. Ova se nagrada dodjeljuje najprodavanijim francuskim TV programima u svijetu, u kategorijama drame, dokumentarnih i animiranih filmova.
Marie Dompnier u novoj sezoni pridružit će se još jedna izvrsna francuska glumica, Audrey Fleurot, našim gledateljima poznata po ulozi u seriji "Spirala zločina".
----
More. Pijesak. Seoska cesta na sjeveru Francuske. Uz rub ceste napušten je autobus. A u njemu je petnaest smrznutih trupala. Samo muških! Što im je zajedničko? Svi ti muškarci bili su ljubavnici iste žene, Catherine Keemer. Ali ona se već tri godine vodi kao nestala osoba! No budi se u svom autu i ničega se ne sjeća!

Fotografije

SvjedociSvjedociSvjedociSvjedociSvjedociSvjedociSvjedoci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.