EPIZODA: 109

SADRžAJ

Nera u Mladenovoj ordinaciji snima emisiju u kojoj je Lola glavna zvijezda - pred kamerama daje krv. Između Mladena i Nere frcaju iskre, ali nijedno od njih dvoje ne želi to priznati.
Begovci su u strahu da će ljetnikovac morati pod hipoteku. Ana sugerira Petru da u projekt uključi seljane kao dioničare.
Domagoj se trudi oko biznisa s gljivama, a u pomoć mu uskače Zvonko kao jamac za kredit. Ivica smatra da Zvonko olako ulazi u to pa nastane prepirka. Zvonku se čini da ga Ivica kontrolira. No, kada mu objasni da samo brine za budućnost, oni se pomire. Ivica u razgovoru s Katom shvati da joj nije konkurencija i iznenadi Zvonka tako što ju pozove na večeru, skupa s Mladenom i Evom.
Galovići sa svojim cateringom oduzimaju goste restoranu pa ljutiti Nikola odluči dati Mislavu proviziju, ako njegovi radnici budu jeli isključivo u restoranu.
Na radiju je najavljeno otpuštanje zdravstvenih djelatnika zbog rezanja troškova. Mladenov ostanak u selu je ugrožen.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.