SEZONA: 3

EPIZODA: 7 - By Dawn's Early Light

SADRžAJ

Kada padne noć, bivši vojni liječnici na raspolaganju su svima koji ih trebaju. Nekadašnji vojni liječnik TC Callahan (Eoin Macken), koji je svjedočio smrti svog brata u Afganistanu, vratio se iz rata s PTSP-om i sada radi u noćnoj smjeni bolnice u San Antoniju. Callahan se ne ustručava kršiti pravila i stalno je u konfliktu s bivšom djevojkom, s kojom je prekinuo nakon povratka s ratišta, a koja je sada nova voditeljica noćne smjene, dr. Jordanom Alexander (Jill Flint), šefom kirurgije Scottom Clemmensom (Scott Wolf) te upraviteljem Michaelom Ragosom (Freddy Rodriguez). U bolnici još radi dvoje bivših vojnih liječnika, dr. Topher Zia (Ken Leung) i dr. Drew Alister (Brendan Fehr), još uvijek aktivni rezervist koji pokušava sakriti svoje homoseksualno opredjeljenje. Tu su i mlada specijalizantica kirurgije, dr. Krista Bell-Hart (Jeananne Goossen), koja se pokušava probiti i pronaći svoje mjesto, specijalizant, dr. Paul Cummings (Robert Bailey, Jr.), koji se trudi izaći iz sjene svog slavnog oca kirurga te psihijatrica, dr. Landry de la Cruz (Daniella Alonso). Uspješna medicinska dramska serija autora Gabea Sachsa i Jeffa Judaha premijeru je imala 2014. a snimljene su četiri sezone koje su ostvarile odlične rezultate gledanosti. Pa je tako prvu epizodu gledalo 7,67 milijuna gledatelja i bila je najgledanija u svom terminu, a dobri rezultati nastavili su se nizati tijekom svih epizoda/sezona prikazivanja. Glavne role pripale su Eoinu Mackenu, bivšem modelu poznatih brendova, zatim Jill Flint, koju će neki prepoznati kao Jill Casey u seriji „Royal Pains“ ili možda Lane Delaney iz „The Good Wife“, tu je i Ken Leung, koji je glumio u poznatim filmovima „Rush Hour“, „Star Wars: The Force Awakens“, „Lost“, Brendan Fehr („Roswell) i Scott Richard Wolf („Everwood“, „V“, „Go“) a ostali glumci su Daniella Alonso, Robert Baileyu Jr., Jeananne Goossen, J.R. Lemon i Freddy Rodriguez, koji čine osoblje noćne smjene na Odjelu hitne pomoći.

Fotografije

Noćna smjenaNoćna smjenaNoćna smjenaNoćna smjenaNoćna smjenaNoćna smjenaNoćna smjena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.