SEZONA: 3

EPIZODA: 15

SADRžAJ

„Doktorica Pliško je poput male govorne enciklopedije!
Kaže se da jabuka ne pada daleko od stabla, pa tako i glavni lik crtanog filma Doktorica Pliško želi postati liječnica baš kao i njezina majka. No dok ne dođe u godine da može krenuti na fakultet, mala liječnica na svojim igračkama pokušava naučiti sve tajne liječničke profesije. Tako ona svojim igračkama pomaže u oporavku dajući im pravu terapiju i donoseći dijagnozu o točnoj bolesti. Crtani film „Doktorica Pliško je poput male govorne enciklopedije. Naime, malena liječnica daje mudre savjete djeci što da rade kako bi ostali zdravi.

Fotografije

Doktorica PliškoDoktorica PliškoDoktorica PliškoDoktorica PliškoDoktorica Pliško

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vučja krv (2012)

    image
    Vukorepi su dijelom ljudska, a dijelom vučja vrsta poznata po iznimnoj brzini i naglašenim osjetilima. Oduvijek žive među ljudima, a nakon što uđu u određenu...
  • Bibi i Tina (2004)

    image
    Bibi i Tina su dve pričljive, druželjubive, pametne i drage tinejdžerke, koje su nerazdvojne drugarice i obema je strast jahanje. Najviše na svetu vole da lutaju...
  • Patrikov zvjezdani šou (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Lola i brojevi

    image
    Lola, zaigrana mala djevojčica stalno je u pokretu i uvijek spremna zajedno sa svojim prijateljima brojevima brojati od 1 do 10. Idemo brojati s njima!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.