SEZONA: 3

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U ovoj epizodi mlada žirafa Tula se porodila, a mladi pingvini i srebrnasti gibon moraju odrasti i suočiti se sa svojim strahovima.
Trudnoća Rothschildove žirafe Tule trajala je 13 mjeseci i sada je tjedan dana prenijela. Timaritelje brine da se ne dogodi isto što i prošle godine kada je okotila mrtvog mladunca.
Ovogodišnjim mladuncima pingvina predstoji težak prijelaz u glavni bazen gdje će se morati boriti za ribu s odraslim pingvinima.
Mladunac srebrnastog gibona Eko također mora brzo učiti. Prvih šest mjeseci života nije se odvajao od mame Tilu, ali sada se trebaju razdvojiti kako bi sam naučio skakati s užeta na uže na visini od petnaest metara.
I ženka komodo varana Mezcal, jedne od najopasnijih vrsta u zoološkom vrtu Chester, mora se suočiti sa svojim strahom od posjetitelja...

Fotografije

Tajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrtaTajni život zoološkog vrta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.