poster

Umorstva u Midsomeru

Midsomer Murders (1997)

kriminalistički, drama, triler, animirani, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 11

EPIZODA: 60

SADRžAJ

Iza živopisnih fasada i uređenih vrtova ništa nije onako kako se isprva čini, a to najbolje zna iskusni inspektor Barnaby koji uvijek bez milosti progoni krivce. Barnabyjev siguran, ali i intuitivan pristup, u potpunoj je suprotnosti onomu njegova njegova nespretnog i pretjerano revnog pomoćnika, narednika Troya.
Serija svoju popularnost uvelike zahvaljuje proturječnosti iznenadnog nasilja u slikovitom i spokojnom selu. Tema epizoda često su ustanove, rituali i običaji koji se smatraju karakterističnima za ruralnu Englesku.Mnoga sela i gradići u grofoviji imaju u imenu riječ "Midsomer". To je djelomično inspirirano stvarnom grofovijom Somerset, a osobito gradom Midsomer Nortonom. U ulozi inspektora Barnabyja pojavljuje se John Nettles, u Engleskoj dobro poznat iz hit serije "Bergerac". I ostatak ekipe čine prokušani britanski glumci.

Fotografije

Umorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u MidsomeruUmorstva u Midsomeru

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.