poster

Maša i Medvjed

Masha i medved (2007)

dječji | Rusija

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 51

SADRžAJ

Maša je nemirna djevojčica nepresušnog izvora energije – sve što vidi, ona to mora isprobati! Neopisivo je društvena i prema svima se ponaša kao da ih poznaje godinama. Njena znatiželja i kreativnost uzrokuje smiješne avanture, iako drugima katkada može uzrokovati nevolje. Medvjed je topla srca, a njegov tihi svijet okrenuo se naglavačke kada je Maša ušla u njegov život! Iako voli miran život, na njegovo iznenađenje uskoro otkriva da mu Maša nedostaje kada god mu nije blizu i jedva čeka njihovu iduću avanturu.
Ovaj je crtani film postao pravi hit u obiteljima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti da educira i roditelje i djecu. Iako ne podučavaju izravno, Maša i Medvjed uče djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način. Maša prepričava popularne bajke na dječji način, miješajući priče i likove, ali uvijek završi sa savjetom.

Fotografije

Maša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i MedvjedMaša i Medvjed

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.