SEZONA: 6

EPIZODA: 5 - Casus Belli

SADRžAJ

Carrie saznaje da je Sekou vozio kombi koji je eksplodirao u središtu Manhattana i ubio dvoje, a ranio desetke ljudi. Carrie se žuri zaštititi izvor u NSA-i koji joj je dao snimku FBI-a zahvaljujući kojoj je Sekou pušten. U gradu je proglašeno krizno stanje pa Elizabeth Keane odvedu na nepoznatu lokaciju i odvoje od suradnika. Za to vrijeme novinari i prosvjednici nahrupe pred Carrien dom jer je objavljeno da je ona bila u timu koji je branio Sekoua. Uzrujani i paranoični Quinn poduzima drastične mjere kako bi zaštitio Franny koja mu je povjerena. Situacija se brzo zaoštri i pretvori u talačku krizu. Budući da su specijalci spremni ubiti Quinna, Carrie mora brzo djelovati kako bi spasila Quinna i svoju kćer.
Uloge: Claire Danes (Carrie Mathison), Rupert Friend (Peter Quinn), Elizabeth Marvel (predsjednica Elizabeth Keane), F. Murray Abraham (Dar Adal), Mandy Paintkin (Saul Berenson), Sebastian Koch (Otto Düring), Sarah Sokolovic (Laura)
Gostujući glumci: Hill Harper (Rob Emmons), Patrick Sabongui (Reda Hashem), Dominic Fumusa (Ray Conlin), Jake Webber (Brett O'Keefe), Ian Kahn (Roger)
Scenarist: Chip Johannessen
Redatelj: Alex Graves
Urednica: Ranka Horvat

TRAJANJE: 46 min

Fotografije

DomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovinaDomovina

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.