EPIZODA: 102

SADRžAJ

Nakon što ga je Mara uvrijedila, Domagoj zahlađuje odnose s njom. Prvi put ne spremi večeru za obitelj. Mara je zatečena. Pokuša mu se ispričati. Nikola prizna Žani da joj je podvalio Mladenov poklon i doživi od nje neočekivanu reakciju. Baš kad se čini da im je odnos gotovo pa savršen, Žana ga obavjesti da je dobila posao kolumnistice. Nikola to doživi kao tešku izdaju s njene strane. Kata pokušava prodati štednjak da bi otplatila dugove te obavještava Antuna i Vesnu da je gotova s cateringom - zauvijek. Vesna i Antun odluče preuzeti Katin catering. Kad sazna da Eva još nije napustila selo, Kata na njoj iskaljuje sav svoj gnjev: ona u Evi vidi samo guju koja želi iskoristit Mladena. Nera ne prestaje misliti na Mladena, baš kao i Eva, koja čini sve kako bi ga makla što dalje od sela i Nere te poziva Ranka da joj pomogne u ostvarenju njenih planova. Begovci su u problemima: očekuje ih suđenje zbog kojeg bi mogli ostati bez svega što imaju.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.