EPIZODA: 100

SADRžAJ

Vinko shvati da gradilište besprijekorno funkcionira pa daje Petru i Ani blagoslov za put u Portugal, nakon čega potpisuje ugovor s partnerima Nikolom i Antunom te se sve čini savršeno. No, ubrzo prima poštu i šokira se - Begovci dobivaju tužbu zbog urušenog krova na bivšem projektu. Petar i Ana odustaju od putovanja, a Begovci su van sebe: egzistencija im je ugrožena i Irena je na rubu živčanog sloma. Kata dobiva račun za štednjak koji joj je Dalibor „poklonio. Bijesna je i ne želi kuhati te ju Antun i Vesna zovu da se preseli kod njih na par dana, što ona prihvaća. Galovići kuhaju za Katu i pomažu joj da se izvuče iz depresije i očaja. Dolazi i Zvonko, zbog pokvarenog frižidera. Katin odlazak daje Evi više slobode u njenoj kući te se ona sve više udomaćuje. Mladen je ljubazan prema njoj, ali na distanci, dok se ona svim silama trudi ponovno uvući u njegov život. Domagoj piše Janku pismo, glumeći da je od njegova oca iz zatvora. Janko je oduševljen.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.