Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 15 - EL CIRCULO DE MEDIODIA

SADRžAJ

Javier uvjerava sestru Sofíju da se mora boriti za svoga supruga Alfreda. Alfredova majka, markiza De Vergara, pozove Beatriz na bal pod maskama u hotel kako bi je pomirila sa sinom. Javier je zamijenio Sofíjin i Beatrizin kostim kako bi njegova sestra, a ne Beatriz, bila uz Alfreda na balu. Javier će glumiti da je Alfredo i tako će se "pobrinuti" za Beatriz. Alicia i Julio odlaze u Monteverde kako bi pronašli fotografa koji je slikao Don Carlosa s neznancem. Fotograf tvrdi da ne poznaje čovjeka s fotografije. Ali nakon što Alicia i Julio odu, on upozori stanovitog Llanesa. Neki seljak otkrije identitet Fernanda Llanesa Aliciji i Juliju.

Fotografije

Grand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand HotelGrand Hotel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.