EPIZODA: 94

SADRžAJ

Nakon doživljene neugodne situacije na razgovoru za posao, Nera se ipak uspije izvući svojim znanjem i dojmiti ravnateljicu. No, na odgovor će morati neko vrijeme pričekati. Mladena i dalje muči prošlost. Indirektno se konzultira s Nerom te odluči otići u Zagreb naći se sa starim prijateljem. U međuvremenu, Nera želi otići u Zagreb na grob svojih roditelja. Mladen joj ponudi da ide s njim. U restoranu teku pripreme za veliku feštu povodom Katinog vjenčanja, spašavanja Janka, obrane od poplave i Nikoline sreće što Žana nosi njegovo dijete, koju oboje taje. Kada u restoranu ugleda Katu, u Zvonku se opet bude osjećaji pa on odlazi drugdje na piće s Ivicom, koja ga otvoreno zavodi. Taman kada se malo zbliže, Zvonko ugleda Dalibora kako se ljubi s Buckom. Kad ugleda Zvonkovu reakciju, Ivica ga ljutita napušta, a on se od jada opije te odlazi Ani i Petru obznaniti što je vidio. Oni su u šoku, no nisu sigurni vjeruju li u potpunosti pijanom Zvonku. Ana se uvjerava da je Zvonko krivo zaključio da Dalibor vara Katu, ali njen se loš osjećaj produbljuje kad čuje pjesmu koju su Vesna i Antun odabrali da njome razvesele mladenku - pjesmu o nesretnoj ljubavi.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.