SEZONA: 1

EPIZODA: 15

SADRžAJ

Ako svaki dan popušite kutiju cigareta, i tako 365 dana u godini, skratili ste si život za 53 dana. Pušenje je najveći pojedinačni uzrok nastanka raka. Novinari 'Zdravlja na kvadrat' ovaj tjedan donose priču o prevenciji karcinoma povodom 4. veljače, Svjetskog dana borbe protiv raka.
Statistika kaže da polovica muškaraca u dobi od 50 godina ima problema s prostatom, a među starijima od 70, više od 80 posto. Mnogi pomoć potraže u Centru za prostatu, jedinom takvom u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' donosi priču o Miljenku koji je zatražio pomoć.
Loša cirkulacija može biti okidač za nastanak raznih zdravstvenih problema. Česti je scenarij da osoba koja ima probleme sa srcem izađe na hladnoću i dobije srčani udar. U ovotjednoj emisiji 'Zdravlje na kvadrat' govorit će se o otežanoj cirkulaciji i tome kako se liječi.
Wellness je za mnoge postao neizostavan dio života. Dodatni je to sadržaj očuvanja zdravlja primjenom ljekovitih svojstava. Razni programi u wellnessu oslobađaju od stresa i sprječavaju njegove posljedice na zdravlje učinkovitom kombinacijom individualnih tretmana. U 'Zdravlju na kvadrat' ulazimo u svijet wellnessa!
Novinari emisije donose i priču o osteoartritisu, tj. oštećenju i gubitku zglobne hrskavice koljena, kuka i ramena. Kako prepoznati osteoartritis, kako se liječi i koliko dugo traje oporavak nakon ugradnje endoproteze kuka, istražili su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.
Ines Strenja Linić predsjednica je saborskog Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku. Koliko taj Odbor može pomoći boljem funkcioniranju zdravstvenog sustava te što je za Ines vizija zdravog života, gledatelji imaju priliku pogledati u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.