SADRŽAJ

Radnim danima u ponoć - Epska avanturistička serija poznatog producenta J.J.Abramsa, prikazuje borbu za opstanak u postapokaliptičnom svetu.
Prva Plus donosi uzbudljivu avanturističku seriju producenta J. J. Abramsa (Izgubljeni) i izvršnog koproducenta Džona Favroa (Iron Man), o porodici koja očajnički pokušava da se ujedini u postapokaliptičnom svetu praznih gradova, lokalnih paravojnih formacija i junačkih boraca za slobodu.
Revolucija je veličanstvena romantična saga ali i drama o porodici - onoj u kojoj smo rođeni i onoj koju smo izabrali.
Na dodeli nagrada Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, serija je osvojila nagradu za najbolju televizijsku seriju, a nagrađena je i prestižnim Emijem za izvanrednu koreografiju kaskaderskih scena.
Revolucija je uzbudljiv put nade i ponovnog rođenja, viđen očima jedne uporne mlade žene po imenu Čarli Mateson i njenog brata Denija. Nakon što Denija otme jedan od vođa militanata, kapetan Tom Nevil zbog mračnih motiva, Čarli mora da se poveže sa svojim ujakom Majlsom, bivšim američkim marincem koji živi usamljenim životom. Njih dvoje, zajedno sa preživelim beguncima, pokušavaju da oslobode Denija. Međutim, ujedno će morati i da svrgnu militante s vlasti i da pokušaju ponovo da uspostave Sjedinjene Američke Države. Takođe, oni istražuju i misteriju nestanka struje i pitaju se hoće li se ikada struja vratiti.

PREPORUKE

Thundermani (2013)

Danas
image
U središtu radnje su 14-godišnji blizanci, koji dijele istu kupaonicu, istu školu te istu dosadnu braću i sestre. Njihova jedina razlika? Sestra je super student...

Zvjezdana vrata SG-1 (1997)

Danas
image
General Hammond summons Colonel Jack O'Neill out of retirement to embark on a secret rescue mission. O'Neill confesses that he disobeyed orders to destroy the...

K.C. Undercover (2015)

Danas
image
An outspoken and confident technology wiz and skilled black belt discovers that both her parents are spies and expect her to follow in their footsteps.

Agenti SHIELD-a (2013)

Danas
image
Joss Whedon, kreativni genij zaslužan za film Osvetnici, jedan od filmova koji su donijeli najveću zaradu svih vremena, te legendarnu seriju Buffy, ubojica...
TOP LISTE

Prijavi se