SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Priče iz prašume lutkarska je serija za djecu predškolskog uzrasta koja se bavi dječjim nadama, strahovima, frustracijama, radostima i šašavostima, dok istodobno istražuje kako se predškolska djeca igraju i svladavaju tjelesne te psihičke izazove. Priče iz prašume najvećim su dijelom stvorene i razvijane u skladu s potrebama ciljane predškolske publike. Prepune su pustolovina, sa smiješnim lutkama i raskošnim kulisama.
U svakoj od 26 jedanaestominutnih epizoda, tri prašumska prijatelja, merkat Babu, gorila Bobo i nosorog Rina prolaze kroz pustolovine u prelijepom i beskrajno uzbudljivom svijetu - Velikoj prašumi. Smiješne situacije u koje troje prijatelja zapada i fantastične likove s kojima se susreću, kreirala su ili nadahnula stvarna djeca, istih godina, kao i gledatelji serije.
Naši junaci iz prašume otprilike su istih godina kao i njihovi dječji tvorci pa se susreću i s istim izazovima, zaprekama, osjećajima, pobjedama, otkrićima i društvenim prilikama s kakvima se suočavaju i prava predškolska djeca... samo što je riječ o stvorenjima iz prašume, a mjesta na kojima se igraju doista su zabavna!

Fotografije

Priče iz prašumePriče iz prašumePriče iz prašumePriče iz prašume

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.