SEZONA: 1

EPIZODA: 147

SADRžAJ

Ines puca od sreće, uvjerena je da je napokon trudna. Marko je presretan, a Jelena nezadovoljna što joj je Ines svojom potencijalnom trudnoćom upropastila plan, pa zatraži savjet od Nives, koja je pak zaokupljena drugim problemima. Strah ju je da će Ivan napustiti Hrvatsku ako Stipe ne uđe u zajednički posao s njim, pa na sve načine pokušava nagovoriti Stipu, ali se on ne da - to je prevelik ulog za njega, a ni Ivanu ne vjeruje u potpunosti. Mirjana traži posao i pristane pisati ljubavne romane, Marko upoznaje doktora Nikolu, kojeg ne simpatizira previše.

Fotografije

Ruža vjetrovaAnja Alač (Ines) i Petar Cvirn (Filip)Branka Pujić (Suzana Matošić) i Frane Lasić (Milivoj Matošić)Ekipa Ruže vjetrova 1Frane Lasić (Milivoj Matošić)Jadran Grubišić (Luka), Juraj Aras (Edo Jelavić) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Jasna Malec Utrobičić (Dragica Odak)Matea Elezovic (Ana) i Frano Lasić (Milivoj Matošić)Matea Elezović (Ana), Ptear Cvirn (Filip) i Anja Alač (Ines)Matko Knešaurek (Marko Odak) i Šiško Horvat Majcan (Zvone)Nives Ivanković (Nives Odak)Obitelj JelavićObitelj MatošićObitelj OdakPetra Cicvarić (Sara Matošić) i Tomislav Čubelić (Jakov Odak)Robert Kurbaša (Srđan Matošić)Ruža vjetrova 2 - Ante, Jelena i PetarRuža vjetrova 2 - Krsto i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija i ŠimunRuža vjetrova 2 - Marija, Ranko i Mila

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.