EPIZODA: 68

SADRžAJ

Nera i Irena se zabavljaju idejom o tv postaji. Kada shvate da neće tako lako dobiti koncesiju, Nera predloži da umjesto lokalne postaje pokrenu online televiziju pa Irena šalje Vinka u Osijek po server. S njim ide i Martina, kako bi pazila da ne zaluta na golf. Otac i kći se povezuju, a Vinko ju, prije odlaska u London, savjetuje u pogledu veze na daljinu s Ivanom. Nikola traži način da se riješi golfom opsjednutog Vinka. Spasonosno rješenje nudi mu Žana: neka nauči igrati bolje od Vinka i ubije mu volju da se ikad više uhvati palice. Mladen mu se nudi kao instruktor, a Nikola se pokaže kao dobar učenik. Mladen jedva dočeka vidjeti Anu i trudi se impresionirati ju svojim stručnim poznavanjem konja. Petar to primijeti i kod Kate se raspituje o Mladenu. Mladen pak primijeti Anino i Petrovo čudno ponašanje kad su u blizini jedno drugoga pa se kod Nikole raspituje o Petru. Antuna privuče Vesna, ali joj i dalje ne vjeruje. Inzistira da što prije prebaci imanje na Anu.

Fotografije

Zlatni dvoriZlatni dvori 02Zlatni dvori 03Zlatni dvori 04Zlatni dvori 05Zlatni dvori 06Zlatni dvori 07Zlatni dvori 08Zlatni dvori 09Zlatni dvori 10Zlatni dvori 11Zlatni dvori 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.