EPIZODA: 36

SADRžAJ

Kultura i kulturna scena u Hrvatskoj je zaista vrlo živahna. Nikako se ne može tvrditi da kulturni život prati gospodarske trendove. Upravo suprotno. Iako se na kulturna zbivanja u Hrvatskoj ne ulaže kao prije sveopće gospodarske krize, možemo ustvrditi da je kuturni život, na svim platformama, upravo onaj čimbenik koji drži visoko uzdignutu glavu i uspješno uništava društvenu letargiju i životnu bezvoljnost uzrokovanu višegodišnjim krizom.

Fotografije

Tura kulture

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutarnji dnevnik

    image
    Dnevnik u sastavu jutarnjeg programa
  • Dnevnik 3

    image
    Dnevnik 3 je prava emisija za sve koji žele da, na kraju dana, saznaju najvažnije informacije. U 15 minuta, sažete i jasne vijesti koje su obilježile dan. Dnevnik...
  • Conflict Zone - Guest: Urmas Paet

    image
    Conflict Zone puts a spotlight on controversial issues, calling the powerful to account and going beyond the normal soundbite culture.
  • Forum 1

    image
    Adresa na kojoj je sjedište gradske uprave i gradonačelnika Pule, poslužila je kao naziv emisije u kojoj govorimo o najvažnijim projektima za stanovnike Pule. Ovo...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.