SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Za ovotjedno izdanje emisije 'Zdravlje na kvadrat', pjevač, glumac i sudionik showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Damir Kedžo govorio je o svojem zdravlju, a u ordinaciji liječnika izmjerio će tlak, pregledao glasnice i pluća, a na kraju se i cijepio protiv gripe! Dan s ekipom emisije Damir je završio treningom u teretani i trčanjem.
Novinarima emisije 'Zdravlje na kvadrat' svoju priču ispričao je i oboljeli od AIDS-a. Gledatelji imaju priliku doznati kako se liječi i nosi s tom bolešću, a kako drugi iz okoline reagiraju na njega.
'Zdravlje na kvadrat' donosi i priču o tome što je to generički lijek, ima li razlike između originalnog lijeka i generičkoj te zašto je ovaj drugi jeftiniji.
Gušenje i prestanak disanja kod djece najgora je noćna mora za svakog roditelja. Stoga je iznimno važno znati što učiniti u takvim situacijama. Gledatelji će u ovotjednoj emisiji moći doznati što savjetuju djelatnici Hitne pomoći.
Sve više ljudi izbjegava jesti hranu s glutenom vjerujući kako gluten uzrokuje zdravstvene probleme, a industrija proizvoda bez glutena svakog dana raste. Radi li se samo o trendu ili stvarnoj potrebi? Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' potražila je odgovor i na ovo pitanje!
'Zdravlje na kvadrat' donosi i priče o stvarima koje se ne bismo trebali dijeliti s drugima iz higijenskih razloga, a ekipa emisije gledateljima će pokazati i vježbe za trudnice!

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.