poster

Japan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u Hirošimi

World Cultural Heritage Sites in Japan (2004)

dokumentarni | Japan

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U dubokim udolinama u planinama središnjeg Japana postoje tri slikovita sela sa savršeno očuvanim tradicionalnim kućama. Te drvene građevine pokrivene su strmim slamnatim krovovima koji odolijevaju obilnim snježnim padalinama. U naporu da se kuće sačuvaju za budućnost, više od 200 ljudi sudjeluje u zamjeni krova na jednoj od većih zgrada.
Spomenik mira u Hiroshimi je ruševina - konstrukcijski kostur jedne javne zgrade u srcu Hiroshime koji služi kao mučan podsjetnik na stravično razaranje atomske bombe koja je bačena na taj grad 1945. godine.
Produkcija: NHK International

Fotografije

Japan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u HirošimiJapan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u HirošimiJapan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u HirošimiJapan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u HirošimiJapan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u HirošimiJapan - svjetska kulturna baština: Tradicionalne planinske seoske kuće i spomenik mira u Hirošimi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.