SEZONA: 8

EPIZODA: 1 - MOJA KĆI

SADRžAJ

Poslali su ga u Amazonu...
Bacili su ga iz aviona skupa s biskupom...
Zamalo su ga ekskomunicirali...
A sada don Matteo postaje "gotovo otac" 16-godišnjoj Lauri u šestom mjesecu trudnoće, kojoj je umrla majka, a otac joj je u zatvoru. Don Matteo je ugošćuje u župnom dvoru. Dolazi i do sukoba između našeg svećenika i djevojke koja ga optuži da joj je uništio život time što joj je oca poslao u zatvor...
No ne zaboravimo i ostale zvijezde serije: tu je Nino Frassica u ulozi narednika Cecchinija, koji se muči da prihvati zaruke svoje kćeri Patricije s kapetanom Giuliom Tommasijem.
Narednika hvataju napadaji ljubomore, pa je stalno za petama mladom paru i ne da im mira. No nije samo Cecchini taj koji se petlja u njihovu vezu. Tu je i ljubomorna buduća svekrva, pa onda povratak kapetanove bivše djevojke, te naglo razdvajanje kad Patrizia mora na stažiranje u Španjolsku... I već kad je vjenčanje pred vratima, sve zakomplicira dolazak nove državne odvjetnice Andree Conti u Gubbio.
Andrea Conti, 30-godišnja državna odvjetnica, najnoviji je dodatak seriji. Njezina zrelost, odlučnost i strast prema poslu u spoju sa slabostima koje tek čekaju da budu otkrivene kvalitete su koje bi mogle zbuniti muškarca na korak od braka, kao što je naš kapetan Tommasi.
Priču zaokružuje i ostatak legendarne ekipe serije Don Matteo: svadljivi Natalina i Pippo, Cecchinijeva supruga Caterina, sestra Maria, nadstojnica samostana u Gubbiju, te ravnateljica škole u kojoj je don Matteo bio vjeroučitelj, a koju glumi Sydne Rome.
Serija Don Matteo je uspješan talijanski format obiteljske serije koji se emitira od 7. siječnja 2000. na postaji RAI 1.Tijekom godina ta je serija stekla popularnost diljem svijeta, od Španjolske do Finske, od Južne Amerike do Australije. Ona daje presjek života modernoga društva, uz ubojstva i junačka djela, širokogrudnost i humor, te izravan pogled svećenika koji vjeruje u mogućnost promjene.
Dok don Matteo istražuje pokušaj ubojstva prodavača antikviteta, odluči zbrinuti i Lauru, buntovnu 17-godišnjakinju adolescenticu koja je trudna i boravit će u župnom dvoru.
U međuvremenu u postaju stiže nova državna odvjetnica, privlačna, no bespoštedna.

Fotografije

Don MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon MatteoDon Matteo

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.