EPIZODA: 36

SADRžAJ

Ovoga tjedna 'Bez kočnica' predstavlja francusku ekstravaganciju i pravo osvježenje u poplavi SUV-a i crossovera koji nalikuju jedan na drugoga - Peugeot 3008 koji je upravo stigao u Hrvatsku.
Gas do daske. Ekipa emisije 'Bez kočnica' sjela je u ultrabrzi trkaći automobil pripremljen posebno za brze brdske utrke.
Ekipa emisije isprobala je automobil koji je s pravom svrstan među deset najboljih modela i odabran je za najljepši automobil 20. stoljeća.
Stigla je nova generacija automobila koji je dosad prodan u više od pet milijuna primjeraka! 'Bez kočnica' donosi test Renault Meganea s osnovnim paketom opreme.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Normalan život (2008)

    image
    Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom. Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći...
  • Klima Update (2021)

    image
    Der Klimawandel ist weiter auf dem Vormarsch. In dem "Klima Update" erklären Christian Häckl und Bernd Fuchs verschiedene Klimaphänomene und ordnen tagesaktuelle...
  • Internationales

    image
  • Na lepše

    image
    Na lepše - osrednja turistična oddaja, ki nas spomni na to, kako velika je Slovenija in koliko razlogov za odhod na lepše imamo samo par korakov stran od domačega...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.