SEZONA: 2

EPIZODA: 8 - El camarógrafo

SADRžAJ

Svjedokinja iz Blancaró je Cecilia, Juliova bivša djevojka, koja i sama ima kriminalnu prošlost. Cecilia se pravi da ne može prepoznati ubojicu iz Blancaróa ni u jednom od muškaraca koji se nalaze pred njom. Julija puštaju na slobodu. U hotelu Cecilia ucjenjuje Julija. Ako ne počini neke za nju unosne krađe u hotelu, ona će povući svoj iskaz. Julio pristaje i krade broš iz spavaće sobe Done Terese. Alicia svjedoči tome. Julio daje Ceciliji nadu za mnogo veću pljačku. U Alfredovu sefu je novac koji mu je majka dala za plaćanje poreznih dugova hotela. Julio slijedi svoj plan, samo glumi da je obnovio vezu sa Cecilijom. On pomoću fonografa g. Pabla snima njezino priznanje da je ona ubojica iz Blancaróa.

Fotografije

Veličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.